Aspiratorul Aquawelt de la Zelmer

Publicat pe

ZelmerCu Aquawelt, curatenia devine o placere datorita accesoriilor moderne si usor de folosit, printre care: cele trei duze de aspirare diferite, containerele pentru detergent si apa usor de manuit, precum si filtrele lavabile.

Toate acestea si multe altele fac ca intretinerea aspiratorului sa devina deosebit de facila.

Aspiratorul Aquawelt asigura de asemenea o calitate deosebita a aerului suflat datorita sistemului modern cu 4 trepte de filtrare. Aceasta inseamna ca nu avem de ce sa ne facem griji in legatura cu praful sau insectele mici atat de periculoase pentru persoanele alergice.

Aquawelt este dotat cu motor Eco-Power care garanteaza eficienta maxima a curateniei si reducerea consumului de energie.

In plus, toate mamele vor fi fericite folosind duza cu perie dotata cu un dispozitiv special care poate retine jucariile mici ale copiilor sau cercelul favorit ratacit prin casa. Acest opritor este transparent asa ca obiectele pierdute pot fi cu usurinta observate si recuperate.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter