Barilla - placerea pastelor autentic italiene

Publicat pe

Barilla va ofera placerea pastelor autentic italiene si bunastarea fibrelor naturale in noua gama de paste integrale al dente'.

Barilla - placerea pastelor autentic italieneDatorita metodei sale exclusive de macinat, Barilla este capabila de a trata graul dur intr-un mod in care va ofera paste integrale delicioase, naturale, bogate in fibre, precum si cu pretioase elemente nutritive.

Consumul alimentelor din faina integrala s-a extins de la alimentatia taraneasca la consumul mai larg. Astazi din faina integrala de grau se face paine, paste si diverse produse. Faina integrala inca nu este cunoscuta si cautata de toata lumea, fiind cunoscuta si apreciata printre cei preocupati de alimentatia centrata pe sanatate (avand un contiut ridicat de proteine, aminoacizi esentiali, complexul de vitamine B , vitamina E si microelemente).

Pastele integrale sunt realizate din faina integrala un continut ridicat de fibre alimentare, minerale si complex de vitamine B. In plus, fitoelementele continute in pastele integrale ajuta organismul sa isi mentina o greutate corporala sanatoasa.

Consumate in mod usual pastele integrale ajuta la pastrarea greutatii corporale. Pastele integrale sunt recomandate pentru ca sunt bogate in nutrienti, contin tarate si germeni de cereale si astfel sunt retinute nemodificate vitaminele si mineralele (cupru, zinc, magneziu).

Gama de paste integrale Barilla cuprinde: Spaghetti nr 5, Pennette rigate, Pipe rigate, Fusilli, Farfalle.
Veti gasi pastele Barilla Integrale pe rafturile tuturor hypermarketurilor.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter