Biotics - Intotdeauna impreuna cu antibioticul

Publicat pe

Raceala si gripa sunt cel mai des tratate cu antibiotice, insa efectele adverse apar de fiecare data, iar aparatul digestiv are cel mai mult de suferit.

Dupa un tratament cu antibiotice timp de 5-10 zile, flora intestinala se reface intr-un interval indelungat, putand determina tulburari digestive.

Biotics

Din acest motiv, specialistii recomanda administrarea probioticelor intotdeauna cand utilizam antibiotice. Probioticele sunt culturi vii de microorganisme, din anumite specii care traiesc in mod natural in colon si care sunt folosite in industria farmaceutica.

Biotics BabyBiotics este un produs probiotic care contine Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium, doua dintre tulpinile probiotice cele mai frecvent intalnite in flora intestinala sanatoasa si se prezinta atat sub forma de capsule adresate adultilor – Biotics, cat si sub forma de plicuri cu pulbere pentru copii – Biotics Baby.

Biotics si Biotics Baby pot fi gasite in farmaciile din toata tara, la un pret recomandat de 16,5 lei cutia Biotics si 20,5 lei cutia Biotics Baby.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter