Bis pentru Caramitru & Malaele

Publicat pe

La cererea iubitorilor de teatru din Capitala, cea mai aplaudata productie a inceputului de an se va juca inca o data, in editie extraordinara, pe Scena Mare a Teatrului National din BucureÅŸti, in data de 28 mai, de la ora 20.00.

Spectacolul Caramitru-Malaele, caten luna si in stele', o revelatie a inceputului de an, a fost jucat cu casa inchisa pe 5 martie si pe 16 aprilie la BucureÅŸti si a avut premiera in mai multe orase din tara, in primul turneu national programat vreodata de cei doi actori.

In luna martie, Ion Caramitru si Horatiu Malaele au fost ovationati de publicul din Timisoara (21martie) si de cel din Cluj (22 martie), iar in luna mai, turneul va continua la Sibiu (3 mai) si Targu Mures (4 mai).

Cei doi actori nu s-au dat niciodata pana acum replica, nici pe scena, nici pe platourile de filmare, in zeci de ani de exceptionala cariera. Se intelege de ce prima lor intalnire in fata publicului a avut ecouri atat de puternice, salutata de fiecare data cu aplauze in salile de teatru intotdeauna arihipline.

Seducatori, cu un umor irezistibil si cu profunzimea care i-a facut legende, cei doi se vor infrunta in versuri, un duel moderat de incredibila muzica a violoncelistului Adrian Naidin.
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter