Biscuitii sarati TUC, acum si in Romania

Publicat pe

Kraft Foods lanseaza in Romania una dintre marcile importante din portofoliul sau international, biscuitii sarati TUC, sub sloganul “Mereu gustos, mereu la’ndemana“.

Biscuitii sarati TUC se diferentiaza de snaks-urile traditionale prin continutul bogat de cereale (72%), printr-un aport redus de grasimi datorat procesului de coacere, si nu prajire, prin care sunt obtinuti.

Tuc

Istoria biscutilor TUC incepe in anul 1958, cand Dl. Parein, care detinea in Belgia o mica cofetarie, pleaca in SUA pentru a afla secretele deliciosilor biscuiti usor sarati. In acele timpuri biscuitii sarati erau complet necunoscuti in Europa, fiind considerati un produs tipic american. Primii biscuiti sarati TUC au fost astfel produsi in mica fabrica a familiei Parein, bucurandu-se de un succes considerabil inca de la lansare. Numele biscuitilor sarati TUC provine de la initialele „Trade Union Corporation', denumire pe care Dl. Parein a citit-o intr-un ziar in drumul sau de intoarcere in Belgia.

tuc

Biscuitii TUC reprezinta o gustare ideala pentru a-ti potoli foamea intre mese, datorita texturii usoare si crocante, a gustului lor unic. Biscuitii sunt disponibili in 3 dintre aromele preferate ale romanilor (cu sare, paprika si branza), precum si in doua variante de gramaj, astfel incat sunt mereu la indemana pentru a fi serviti oricand si cu orice ocazie, declara Rastislav Spavelko, Senior Brand Manager Biscuiti.

tuc

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter