BookLand revine la Timisoara

Publicat pe

Incepand de marti, 22 mai si pana duminica 27 mai, in intervalul 09:00 – 22:00, Caravana BookLand isi aseaza din nou tabara la Iulius Mall din Timisoara. Cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania le-a pregatit BookLanderilor timisoreni un playlist cu mii de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

Combinand lectura cu arta in mod inedit, la BookLand vor putea fi urmarite expozitiile artistului plastic Maria Bana Jichita si a sculptorului Laura Teculescu.

In data de 23 si 24 mai, de la ora 18.15, vor fi organizate sesiuni de lectura publica. Miercuri e ziua in care sunt invitati poetii Tudor Cretu, Borco Ilin, Adela Dragomir si Alex Stoicovici, iar joi vor fi prezenti Marius Stefan Aldea, Daniela Ratiu, Daniel Vighi si Robert Serban care vor recita din poeziile lor de suflet. Tot joi, elevii de la Liceul de Muzica Ion Vidu vor sustine un intermezzo muzical alaturi de indragitii poeti timisoreni.

Pe sfarsit de saptamana si prichindeii sunt asteptati la BookLand sa cante, sa danseze si sa deseneze.

Suntem incantati ca organizatorii BookLand au ales, pentru al doilea an consecutiv, Centrul Comercial Iulius Mall TimiÅŸoara ca loc de desfaÅŸurare al evenimentului. La editia precedenta, publicul banatean a demonstrat ca este iubitor de lectura ÅŸi apreciaza astfel de manifestari culturale.', a declarat Daniela Savescu, Marketing Manager Iulius Mall Timisoara.
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter