Boris Berezovsky vine la Ateneul Roman!

Publicat pe

Iubitorii de muzica buna vor avea parte de o surpriza de exceptie in toamna acestui an! Asociatia Culturala Maria Domina il aduce la Bucuresti pe Boris Berezovsky, unul dintre cei mai buni pianisti ai lumii, pe 6 noiembrie la Ateneul Roman.

Castigandu-si in repetate randuri titulatura de inalta onoare – cel mai bun instrumentist' – oferit de institutii media si publice importante (ex: BBC Music Magazine Awards), pianistul rus Boris Berezovsky vine la Bucuresti, pentru a arata publicului roman ce inseamna cu adevarat un recital de pian de un inalt nivel muzical.

De altfel, artistul sustine o cariera concertistica foarte activa, uimind auditoriul din intreaga lume. Berezovsky a evoluat deseori in cadrul concertelor desfasurate la Filarmonica din Berlin, Concertgebow ÅŸi Royal Festival Hall din Londra, pe marile scene precum Théatre des Champs-Elysees din Paris, Palatul de Arte Frumoase din Bruxelles, Konzerthaus din Viena, Megaron din Atena, precum ÅŸi la cele mai renumite festivaluri internationale în Verbier, Salzbourg, la Roque dAnthéron etc., bucurandu-se de fiecare data de aprecierea entuziasta a publicului.

Recitalul interpretului rus va cuprinde piese de Brahms, Chopin, Ravel, Liszt, Gershwin si alti compozitori merituosi.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter