British Gallery - Stilul british de pe Strada Paris

Publicat pe

Gandit ca un concept-store, British Gallery al carei nume iti suna cu siguranta a muzeu este o alternativa originala la magazinele de decoratiuni.

In aceasta locuinta tipic englezeasca aparuta la initiativa lui Marius Plesea si a Irinei Solomon, toate obiectele expuse sunt de vanzare, produsele fiind aduse din Anglia.

British Gallery British Gallery

Daca te numeri printre iubitorii de arta, iar stilul british este printre preferatele tale, British Gallery este locul ideal pentru cumparaturi. Gasesti aici canapele si fotolii model Chesterfield (autentice!), care stau alaturi de draperii si perdele create de designeri celebri – Nina Campbell, Designers Guild, Andrew Martin, Backers, Sanderson.

British Gallery
British Gallery

Portelanurile Wedgwood din care isi savureaza ceaiul chiar regina Angliei te vor face sa te simti cu adevarat speciala.

Casa cu parfum englezesc va fi unul dintre hot spot-urile Bucurestiului, aici urmand sa fie lansate carti sau sa fie organizate evenimente culturale intr-o atmosefera extrem de relaxanta. So stylish!

British Gallery British Gallery

Pentru mai multe informatii, acceseaza: www.britishgallery.ro

Adresa: Str. Paris, Nr. 14A, sector 1, Bucuresti
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter