Cadou de la Tchibo Exclusive Origins

Publicat pe

Pentru iubitorii de cafea de Sarbatori o noua editie limitata oferita de Tchibo cu 100% cafea Arabica.

Cadou de la Tchibo Exclusive OriginsCu ocazia Sarbatorilor, Tchibo continua traditia si lanseaza o editie limitata ce contine doua pachete de cafea Tchibo Exclusive Origins (Brazil si Guatemala) 100% Arabica, intr-un ambalaj nou – sacul de iuta autentic Tchibo dar si un cadou special – o agenda realizata impreuna cu National Geographic.

Cu noua editie limitata Tchibo Exclusive Origins, poti savura doua sortimente de cafea din tari de origine, 100% Arabica: Tchibo Exclusive Origins Guatemala – o cafea aromata, cu note delicate de mirodenii exotice, bine echilibrate, conferite de solul vulcanic caracteristic tarii de origine, si Tchibo Exclusive Origins Brazil – o cafea cu aroma plina, catifelata, rotunjita de notele de nuca datorate climei tropicale si solului lutos pe care creste.

Pachetul promotional contine doua pachete vidate de cafea prajita si macinata de 250 g si este disponibil in toate tipurile de magazine, moderne si traditionale.
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter