Caravana BookLand ajunge la Arad

Publicat pe

Se aproprie vacanta de vara … si ce poate fi mai potrivit intr-o zi caniculara decat sa stai la umbra unui copac, in adierea vantului, cu un pahar de limonada alaturi, cufundat in lectura?

BookLand, cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania, ii asteapta pe toti aradenii, intre 5 si 10 iunie, in Atrium Mall, sa se pregateasca de o vara relaxanta, inveselita de cele mai frumoase carti! Venim in Arad cu un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

Pe langa literatura, BookLand promoveaza arta in general! Vizitatorii caravanei vor avea ocazia sa participe la multe alte evenimente culturale! Sculptorul aradean Rudolf Kocsis va expune lucrari de sculptura toata saptamana la BookLand.

Joi, 7 iunie, este pregatit un moment special de lectura publica, alaturi de cunoscutii scriitori aradeni Ioan Matiut, Domnica Pop, Lazar Magu, Petru Has. Copiii de la Palatul Copiilor din Arad vor veni miercuri de la ora 18.45 la un atelier de pictura in cadrul caravanei, iar vineri, 8 iunie, de la 18.30,  Atrium Mall va fi insufletit cu muzica si voie buna, alaturi de copiii de la Scoala Populara de Arta din Arad, care vor sustine un recital de muzica clasica.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter