Ce zici de o lustra pictata manual?

Publicat pe

Un nou tip de element de decor, care imbina pretiozitatea unui obiect artistic de colectie cu modernismul surprinzator al artistei Ana Wagner va este propus incepand din luna martie la atelierul de portelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase si Povesti: lustra din portelan sofisticat, pictat manual!

Poate unul dintre cele mai surprinzatoare si pline de personalitate obiecte concepute pana acum de Ana Wagner, obiectul de iluminat pentru tavan este compus prin alaturarea unor obiecte de obicei folosite in ritualul servirii ceaiului (ceasca, farfurie, ceainic, carafa), rasturnate cu susul in jos si luminate din interior, pentru a crea spatiilor o atmosfera de lumina difuza, blanda, neobositoare.

Prin designul clasic-modernist, lustra din portelan se potriveste atat spatiilor comerciale si de birou, mai boeme sau mai excentrice, cat si locuintelor particulare clasice sau avangardiste.
„Photophore – Lumina din portelan' este un concept lansat de Ana Wagner inca din 2011, odata cu primele creatii de acest tip – lampile de masa din portelan. Conceptul inedit al pieselor de iluminat se bazeaza pe transformarea sensului obiectelor.

Ceainicul, carafa, supiera sau cescuta din portelan fin decorat cu povesti si peisaje din lumea fantastica a Anei Wagner au devenit veioza, lampadar sau tablou care emana lumina prin intermediul portelanului translucid.

Ana Wagner este creatoarea marcii « Wagner – arte frumoase si povesti » a absolvit Academia de Arte Plastice din Bucuresti si a urmat cursuri de specializare in domeniul gravurii si al picturii pe portelan in Budapesta, Barcelona si Paris.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter