Cillit Bang - Noua formula concentrata

Publicat pe

Cilit BangCele 3 produse Cillit Bang cu noua formula concentrata te ajuta sa faci curatenie in intreaga casa cu efort minim.

Produsele concentrate pot curata orice suprafata (baie, bucatarie, hol, gresie, parchet laminat), astfel ca vei putea pleca linistita in vacanta.

Cillit Bang pentru curatat grasimea – 750ml – ambalaj tip spray, pretul recomandat 14.99 lei

Cillit Bang pentru curatat murdaria si piatra – 750ml – ambalaj tip spray, pret 14.99 lei

Cillit Cillit Bang pentru curatat grasimea si suprafetele mari – la 1.5L in doua arome Fresh Force si Citrus, pretul recomandat 14.99 lei pentru ambele arome.

Puterea de curatare a produselor Cillit Bang poate fi dozata in functie de gradul de murdarire a suprafetei pe care dorim sa o curatam.
Pentru suprafete putin murdare se pulverizeaza Cillit Bang odata pe un burete ud, pentru suprafete murdare se pulverizeaza produsul de 2-3 ori direct pe suprafata respectiva, iar pentru suprafetele foarte murdare se pulverizeaza Cillit Bang de 4-5 ori direct pe pete si se va lasa produsul sa actioneze cateva minute.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter