Croaziera Citroen

Publicat pe

Iubitorii de masini aflati la Paris in weekend au avut parte de o surpriza absolut spectaculoasa: Citroen 90 de ani – un eveniment care nu putea fi aniversat decat cu mare fast.

Adica printr-o croaziera prin Paris la care au participat vehicule emblematice de ieri, de astazi si de maine.

Citroen 90 de ani

Citroen a invitat colectionari din mai multe tari la o plimbare prin capitala Frantei, punctul de intalnire fiind Piata Trocadero. Aici au fost expuse „bijuteriile” pe 4 roti vreme de 2 ore, dupa care au pornit intr-un intinerariu inedit: Turnul Eiffel, Quai Branly, Pont des Invalides, Place de la Concorde, Quai des Tuileries, Quai du Louvre, Rue de Rivoli, pentru ca in final sa se reintalneasca la showroom-ul Citroen de pe Champs Elysees.

Citroen 90 de ani

Iata cateva dintre modelele care au participat la inedita croaziera: GT by Citro«n, DS3, noul C3, Type A – 1919, C3 Tr¨fle, B2, B10, B12, B14, C4 – 1928, C6 – 1928, Rosalie, Traction Avant, Type H, 2CV – diverse serii speciale, autocar U23, DS, Méhari, Ami Super, SM, CX, GS, XM, BX, VISA, Rosalie des Records, DS Rally, SM Rally, ZX Rally, Xsara WRC, C4 WRC sau 2CV Barbot.

Citroen 90 de ani

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter