Culori vibrante şi extravaganţă în nouă colecţie "Flower”

Publicat pe

Peste 400 de invitaţi au admirat noua colecţie primăvară-vară 2014 a brandului Stephan Pelger, împreună cu star DJ-ul Simone Anes, cea care compune muzica pentru prezentările de modă ale designerului. Lansată în Săptămâna Modei de la Berlin, colectia a impresionat prin culorile vibrante, pline de energie, dar şi prin eleganţa desăvârşită a ţinutelor.

 

€œ'Ca de fiecare dată, Berlinul, capitala modei germane, m-a primit cu braţele deschise. Sunt încântat de rezultatul final şi mai ales de impresiile celor care au vizionat colecţia. Femeia care poartă ţinutele din noua colecţie este o femeie delicată, dar în acelaşi timp îndrăzneaţă, care nu fuge de prea multă culoare şi iubeşte sofisticatul' a declarat designerul Stephan Pelger.

 

10 manechine de top au purtat rând pe rând cele 25 de ţinute ce fac parte din colecţia Flower, dedicată zilelor lungi de vară şi serilor de petrecere. Muzica special compusă de Simone Anes a dat ritm întregii prezentări, amestecându-se perfect cu ţinutele realizate de designer.

 

Colecţia cuprinde de la rochii ce pot fi purtate în timpul zilei până la cele dedicate evenimentelor speciale, toate fiind învăluite de exuberanţa specifică unui sezon cald în care culorile predominante sunt cele puternice ca portocaliul sau fucsia. Pentru a îmblânzi puterea culorilor, designerul a ales printuri florale din culori pastelate, dar şi negru pentru a evidenţia ţinutele înnobilate cu pietre şi broderii aplicate.

Culori vibrante şi extravaganţă în nouă colecţie "Flower'    Culori vibrante şi extravaganţă în nouă colecţie "Flower'

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter