DallesGo! incepe inscrierile pentru a doua serie de cursuri profesionale

Publicat pe

DallesGo a inceput promovarea si inscrierile pentru sesiunea de primavara, adaugand la programa deja cunoscuta trei cursuri noi FOTOGRAFIE DE MODA, RELATII PUBLICE, BEAUTY.
 

fotografie de modaFOTOGRAFIE DE MODA – Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, IONUT STAICU, a reunit o echipa de profesionisti in domeniu: MIHAI MUSCELEANU (care pune la dispozitie aparatura foto de ultima ora) si OANA VASILACHE, fashion editor la revista Glamour. Impreuna vor simula realizarea de editoriale de moda si iti vor dezvalui detaliile legate de apratele folosite, lumina, scenografie, styling etc.

RELATII PUBLICE – Cu o experienta de 15 ani in comunicare, atat in domeniul relatiilor publice cat si al publicitatii, membru al Public Relations Society of America din 2003, SORANA SAVU, Senior Partner la Premium Communication, va sustine un curs introductiv in secretele relatiilor publice, parcurgand istoria PR-ului de la media relations la social media relations.

BEAUTY – Industria frumusetii este una dintre cele mai vechi industrii cu profit. Cursantii vor descoperi trucurile ingrijirii personale, vor invata despre tendinte in frumusete si vor afla de la ALICE BURSUC, Beauty&Grooming Director pentru Liberis Publications, cum arata lumea unui redactor de frumusete.

Programul cursurilor permite accesul studentilor, dar si profesionistilor, toate incepand dupa ora 18:00. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale, incepand cu data de 21 martie.

Pe langa cele trei subiecte noi, DallesGo reia temele de studiu din sesiunea de toamna.

beautySTILISM & TENDINTE IN MODA – Stilistul MARIAN PALIE si prof. IOANA AVRAM vor sustine in continuare cele trei module de curs, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist de fashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.

MAKE-UP – Sustinut de ALINA BRAILESCU, make up artist cu o cariera indelungata si spectaculoasa in domeniu, alaturi de SEPHORA, cursul de make-up permite cursantilor sa descopere detaliile fizionomiei si modul in care trasaturile pot fi estompate sau puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului.

DESIGN INTERIOR – Arh. GIUSEPPE LABIANCA, florentin si carismatic, pasionat de arte, va sustine aceasta serie de cursuri dedicate designului interior. Cursul ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile universale, dar si de a le incalca in buna cunostinta de cauza. Pe langa workshop-urile how to', cursantii vor invata despre culori, materiale, texturi, etc

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter