Davidoff Café in editie limitata

Publicat pe

In fiecare an Davidoff Café aduce un omagiu celor mai desavarsite cafele 100% Arabica prin lansarea editiilor limitate din cele mai exclusiviste regiuni cultivatoare sub marca „Suprªme Réserve”.

Davidoff Café in editie limitataAnul acesta, pentru prima data, Davidoff Café Suprªme Réserve lanseaza o editie de primavara, o selectie inedita, cu precadere din regiunile muntoase ale Etiopiei, tara de origine a cafelei.

Davidoff Café Suprªme Réserve Ethiopian Highlands este un sortiment de cafea exceptional cu aroma exotica si note floral – fructate, ce amintesc de iasomie.

Arta selectiei si prajirii, aplicata boabelor Arabica, culese numai intr-o anumita perioada a anului si selectate cu exigenta, dar si expertiza sommelier-ului Davidoff Café in prelucrarea si rafinarea boabelor de cafea fac din Suprªme Réserve Ethiopian Highlands o adevarata capodopera a gustului.

Editia de primavara 2011 este disponibila doar din februarie pana in aprilie in doua variante: Cafea prajita (250g) si Cafea instant (100g).
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter