De Valentine’s Day, Clinica Trident te provoaca sa spui ”I love you!”

Publicat pe

Clinica Stomatologica Trident ti-a pregatit o surpriza in luna februarie: daca te programezi pentru detartraj si periaj profesional in perioada 1.02 -29. 02.2012, vei primi cadou cardul „I love you'.

Cardul „I Love You” in valoare de 240 lei si cu un discount de 25 % la tratamentul de albire Brite Smile, poate reprezenta un cadou elegant ce poate fi utilizat pana pe 15 martie.

Pentru a veni si mai mult in sprijinul pacientilor, Clinica Trident pune la dispozitia pacientilor sai mai multe modalitati alternative de plata:
-rate fixe, fara dobanda – direct in clinica, prin intermediul unui contract de imprumut, pe baza unui plan de restituire stabilit impreuna cu pacientul;
-rate prin intermediul cardului Avantaj oferit de Credit Europe.

„Deoarece Valentines Day se apropie cu pasi repezi, ne-am propus sa fim alaturi de pacientii nostri si sa-i sprijinim atat in ceea ce priveste sanatatea dentara – oferindu-le servicii stomatologie de o calitate exceptionala – cat si in ceea ce priveste modalitatile avantajoase de plata.', afirma Dr. Cosmin Ulman, Director Asociat al Clinicii Trident si medic dentist.

Detalii aferente campaniei „I love You” gasesti pe www.clinicatrident.ro

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter