Descopera lumea aromelor ceaiului Twinings

Publicat pe

Twininigs va propune un ceai “vrac”, aromat, degustat intr-o atmosfera de sarbatoare in fata bradului de Craciun. Ceaiul vrac Twinings este prezent in trei variante: ceai negru English Breakfast; ceai negru Earl Grey si ceai verde Gunpowder.

Fie ca il savurezi alaturi de cei dragi in zilele friguroase care se apropie sau il daruiesti, Twinings iti va aroma clipele magice ale sarbatorilor de iarna.

Descopera lumea aromelor ceaiului TwiningsAvantajul oferit de ceaiul vrac sau loose este dat de faptul ca dimensiunea frunzelor taiate este mult mai mare si practic se vad frunzele de ceai cum se defac in apa in momentul prepararii.
Frunzele de ceai au nevoie de spatiu pentru a se deschide si a-ti dezvolta mirosul.

Rezultatul unei infuzii din frunze de ceai din ceaiul vrac este o bautura cu arome mult mai puternice si calitati net superioare ceaiului la plic.

Frunzele de ceai contin uleiuri esentiale care se pierd prin sfaramarea, maruntirea lor pentru pregatirea ambalarii la pliculet.

Variantele existente pe piata sunt:

  • Twinings Ceai Negru English Breakfast cutie metal 100 gr
  • Twinings Ceai Negru Earl Grey cutie metal 100 gr
  • Twinings Ceai Verde Gunpowder cutie metal 100 gr

Indicatii de folosire: 2 lingurite la o ceasca. Pret recomandat : 14 lei

Twinings se numara printre primele companii britanice care introduc si popularizeaza ceaiul in piata din Anglia, in anul 1706, ca mai apoi sa exporte catre Europa si America. In cei 300 de ani de existenta, Twinings devine o marca reprezentativa a Angliei. De 170 de ani Twinings este furnizorul oficial al Casei Regale Engleze. In Romania Parma Food este unic importator si distribuitor Twinings.
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter