Designerii români tineri au showroom în centrul Bucureştiului

Publicat pe

La un an de cand a fost lansat, magazinul online www.bandofcreators.com si-a deschis si showroom in centrul Bucurestiului.

 

Band of Creators Designers’ store comercializeaza haine si accesorii create de designeri romani tineri precum Smaranda Almasan, Florentina Giol, Ioana Covalcic, Simina Filat, Fandacsia, Veronica Frisan, Aer/ Wear, Alina Craita, Baggy Broad Wide, Mihaela Cirlugea, Teodora Mot, Carmina Cimpoieru, Edita Lupea sau Carla Szabo.

Ideea platformei Band of Creators a aparut intr-o seara de toamna, acum aproape doi ani, pe terasa de la Carturesti. De la bun inceput, unul dintre principalele obiective a fost promovarea modei romanesti, pentru ca exista zeci de designeri tineri si talentati in toata tara, care isi vand creatiile la nivel local si, in cel mai fericit caz, la vreun targ de moda din Bucuresti.

Lansat intr-o prima faza ca magazin integrat in Facebook, Band of Creators e in primul rand o platforma de distributie a creatiilor acestor tineri talentati. Al doilea pas a fost lansarea magazinului online www.bandofcreators.com, iar cel de-al treilea, lansarea showroomului.

 

Designerii români tineri au showroom în centrul BucureştiuluiDesignerii români tineri au showroom în centrul Bucureştiului

Adresa str. Benjamin Franklin nr 14, intre Ateneul Roman si restaurantul Trattoria Ateneu

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter