Dettol - o gama completa pentru protectia impotriva bacteriilor si virusurilor

Publicat pe

Reckitt Benckiser lanseaza gama Dettol – o gama completa pentru protectia impotriva bacteriilor si virusurilor transmise prin contact direct, singura gama de produse antibacteriene recomandata
de Societatea Romana de Pediatrie.

Dettol - o gama completa pentru protectia impotriva bacteriilor si virusurilorConsideram ca suntem atenti la sanatatea noastra si a familiei noastre. Ne educam copii sa se spele des pe maini mai ales ca foarte multe boli se raspandesc datorite unei igiene precare. Atunci cand atingem diferite obiecte, in special din spatiul public, colectam milioane de microbi care pot transmite boli grave.

50% din infectiile respiratorii sunt provocate prin intermediul mainilor contaminate. Microbii care provoaca raceala sunt descoperiti pe mainile a peste 58% din persoanele bolnave. Acestia pot supravietui pe maini pentru cel putin 2 ore, dar in fiecare ora ne atingem nasul si/sau ochii de cel putin 2 ori. Oare suntem chiar atat de atenti?

Sapunul lichid antibacterian Dettol protejeaza impotriva bacteriilor ce se raspandesc prin atingere. Substanta activa din sapunul antibacterian Dettol distruge 99,9% din bacteriile si virusurile comune, inclusiv cele raspunzatoare pentru raceala si gripa. Sapunul antibacterian Dettol este testat dermatologic, are un miros proaspat, iar formula sa contine ingrediente hidratante.

Gama Dettol este prezenta acum in Romania cu 3 produse:
– 2 produse pentru dezinfectarea mainilor: Gel antibacterian si Sapun lichid antibacterian
– 1 produs pentru dezinfectarea suprafetelor: Spray pentru suprafete

Pret recomandat: sapun lichid antibacterian Dettol 250 ml – 15 lei, gama disponibila exclusiv in farmacii

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter