Ecoul portului românesc în noua colecţie IIana

Publicat pe

Zamislite din maini care trudesc sa duca mai departe traditia portului popular romanesc, creatiile IIANA, reunite in noua colectie toamna-iarna 2014, continua sa respecte tiparul specific fiecarei zone etnogafice.

 

Gina Pistol este imaginea noii colectii, asadar o veti admira imbracata in valnice romanesti, in ii cusute cu maiestrie sau in cojoace ce amintesc de frumusetea nealterata a portului romanesc.

Iubesc aceste haine  cusute cu grija pe tesaturi de bumbac si borangic, accesorizate cu broderii manual. Detin si eu o colectie, mica ce-i drept, de camasi romanesti si sunt foarte mandra de ea.'

In colectia IIANA toamna-iarna 2014 se regasesc rochii vintage care poarta ecoul portului romanesc din cele mai vechi timpuri, veste din lana pasporata cu blana naturala de oaie, valnice impodobite cu motive traditionale romanesti, camasi sau ii din panza de bumbac si borangic care au incifrate in broderiile manuale ecoul simbolului identitar al romanismului.

Sunteti invitati la showroomul IIANA  pentru a descoperi impreuna povestea colectiei toamna – iarna 2014. Vestele invelite in blanuri naturale, fotele si valnicele impodobite cu motive traditionale, rochiile cu croi vintage, ia si camasa din panza de bumbac si borangic din noua colectie au incifrate in broderiile manuale ecoul simbolului identitar al romanismului.Te asteptam sa purtam cu mandrie o bucata din tezaurul romanesc!

Ecoul portului românesc în noua colecţie IIanaEcoul portului românesc în noua colecţie IIana

Adresa: Piata Natiunile Unite 3-5, bloc A, scara A, etaj 2, ap 13, sector 4

 

Foto: PR

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter