Elle Decoration lanseaza cel de-al treilea concurs 3D - Dependent de Design

Publicat pe

Anual, publicatiile Elle Decoration din intreaga lume realizeaza proiecte prin care sustin designul, arhitectura si artele, promovand artistii si creatorii care au un cuvant greu de spus in domeniile in care activeaza, dar sustinand in acelasi timp si debutantii care se indreapta spre artele vizuale cu pasiune si energie.

Respectand spiritul si valorile international Elle Decoration Romania, alaturi de Audi, organizeaza pentru al treilea an concursul 3D – Dependent De Design, singurul concurs de prestigiu care stimuleaza si premiaza designul de obiect.

Concursul se desfasoara in perioada 1 iulie – 15 septembrie, timp in care participantii sunt asteptati sa se inscrie si sa trimita proiectele, in format electronic, prototip, sau proiect pe hartie, electronic pe adresa [email protected] sau la sediul redactiei Elle Decoration.Termenul limita de predare a proiectelor este 15 septembrie2012. Concursul se adreseaza tuturor persoanelor interesate de designul de obiect (designeri, arhitecti, artisti plastici sau scenografi).

„Numarul mare de proiecte primate din toata tara, peste 200 la fiecare editie, ne-a incurajat sa continuam. Efervescenta culturala si entuziasmul creat in jurul acestei competitii este motorul care ne-a facut sa gasim an de an solutii pentru sustinerea acestor talente. Astfel, am reusit sa premiem in bani sau scurte stagii de training in cadrul scolilor sau al caselor de arhitectura de la Milano si Londra, tineri dependenti de design din toata tara”, spune Ileana Raducanu, redactor sef Elle Decoration.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter