Enciclopedia Chefului de Viata

Publicat pe

Pentru ca peisajul cotidian ne apasa si parca nici vara nu mai este la fel de vesela ca in copilarie, Prigat a lansat Enciclopedia Chefului de Viata, "o colectie de momente care lumineaza zilele si starnesc zambetele. De multe ori, ele apar chiar daca e luni, canicula sau ploua incontinuu si n-ai mai vazut soarele de-o saptamana".

Cele mai ingenioase idei se gasesc pe enciclopediachefuluideviata.ro, dar  pentru a ne exemplifica concret ce inseamna distractia, au pus la cale o seara de neuitat, cu festin de fructe si concursuri hazlii.

„Aceasta lansare marcheaza o repozitionare de la comunicarea functionala „Mai mult fruct, mai multa energie', la o comunicare mai emotionala, noua semnatura fiind Noul Prigat. Chef de viata!',  a declarat Anca Moldovan, Brand Manager Prigat.

Alaturi de cei prezenti s-au aflat si Andreea si Cabral Ibacka, care au participat activ la concursurile distractive pregatite de organizatori.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter