Epileaza-te acasa cu ”lumina intens pulsata” o inovatie Philips

Publicat pe

Pe anumite piete europene Philips a lansat Lumea, un nou sistem de epilare inovator, bazat pe lumina intens pulsata (IPL), care opreste cresterea firului de par. Folosirea lui nu implica durere.

Aceasta noua tehnologie de indepartare a parului, bazata pe lumina intens pulsata (IPL) utilizata pana nu demult doar in industria cosmetica profesionala, este disponibila acum in casa ta, datorita inovatiei Philips.

Epileaza-te acasa cu „lumina intens pulsata' o inovatie PhilipsCum functioneaza?
Impulsurile luminoase sunt aplicate direct asupra firelor de par, avand ca rezultat intrarea foliculului intr-o stare de inactivitate si oprirea naturala a cresterii parului. Pentru a impiedica reaparitia firelor de par, tratamentul trebuie repetat o data la doua saptamani.

Practic, firele de par sunt „adormite' si nu mai ajung la suprafata pielii. In cazul in care aparatul nu mai este folosit, firele de par vor creste din nou. Acesta nu este un produs de epilare definitiva, ci un produs care asigura o epilare fara nicio durere, prevenind reaparitia si indesirea firelor de par.

Cinci setari diferite ale intensitatii luminoase asigura un tratament bland si optimizat in functie de caracteristicile parului si ale pielii, in timp ce un filtru UV integrat si mai multe sisteme de siguranta ofera un nivel maxim de protectie pentru piele.

Acum poti uita de tratamentele cosmetice scumpe, de sedintele de epilare cu ceara dureroase, de rezultatele pe termen scurt si de reactiile nedorite, cum ar fi reaparitia parului sau iritatiile de dupa ras.

Caracteristici cheie ale produsului:

  • Sistem de siguranta – inel de siguranta cu comutatoare de contact, care sa te protejeze impotriva activarii neintentionate a luminii.
  • Cinci setari ajustabile pentru nivelul energiei (1-5), pentru diverse nuante ale tenului (alb, bej, maro deschis, maro mediu, maro inchis) si parului (de la blond inchis la negru)
  • Bec special, care nu necesita inlocuirea pe toata durata de viata a produsului (40.000 de aprinderi estimate)
  • Dispozitiv reincarcabil, fara fir, cu functie de incarcare rapida (1 ora)
  • Functie de oprire automata, pentru prevenirea supraincalzirii
  • Adaptor separat de conectare la retea
  • Indicator de baterie descarcata si incarcare
  • Toc de stocare si laveta pentru curatare

Acest produs poate fi comandat online pe www.amazon.co.uk

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter