Evian by Jean Paul Gaultier

Publicat pe
Jean Paul GaultierSe apropie sarbatorile si la fel ca in fiecare an, Evian lanseaza sticla aniversara creata de un mare designer.

Editia Evian 2009 a fost realizata de Jean Paul Gaultier si a fost prezentata la Saptamana Modei de la Paris in cadrul unui spectaculos show acvatic, realizat special pentru aceasta editie aniversara in cea mai surprinzatoare locatie – legendara „Piscine Pontoise', localizata in inima Cartierului Latin din Paris.

Gaultier a creat designul celor doua sticle: Evian Pret-a-Porter si Evian Haute Couture. Evian Pret-a-Porter, va fi disponibila in Romania din luna noiembrie. Cu cristale mari, cu litere supradimensionate invaluind generos sticla transparenta, provocand o iluzie optica, sticla Evian Pret-a-Porter in editie limitata pentru 2009 celebreaza intr-un mod extravagant esenta puritatii naturale.

Pentru colectia Evian Haute Couture au fost produse doar sapte sticle, iar designul sticlei Evian JP Gaultier reaminteste ca apa pura este rara…si valoroasa. Designerul s-a jucat cu materialele si lumina pentru a transforma sticla intr-un „element' la fel de importanta ca apa din ea.

Prelucrand regulile traditionale, Jean Paul Gaultier a creat ceva atat contemporan cat si surprinzator – Evian Pret-a-Porter si Haute Couture, care accentueaza avantajul intalnirii dintre designerul francez si sursa sa de inspiratie – apa Evian.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter