[FOTO] Moda italiană, într-un show 100% românesc

Publicat pe

Joi seară, la Reşedinţa Excelenţei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei în România, a avut loc evenimentul Made in Italy', organizat de TRENDS by Adina Buzatu  în parteneriat cu Ambasada Italiei. 

 

În faţa numeroaselor vedete şi personalităţi prezente, Adina Buzatu a prezentat o colecţie stilizată din brandurile italiene de prestigiu pe care le reprezintă în exclusivitate în România, prin magazinele TRENDS.

 

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat:  Margareta Pâslaru, Ruxandra Săraru,  Jolt Kerestely, Toni Grecu, Florin Chilian, Mihai Leu, Alexandra Bădoi, Zoli Toth (Sistem), Ciprian Rogojan (Sistem), Cătălina Grama (Jojo), Lora, Cristina Rus, Monica Gabor, Alina Crişan, Oana Roman, Anca Ţurcaşiu, Mihaela Borcea, Andrei Tinu, Dana Săvuică, Liliana Mincă.

 

Evenimentul  a fost deschis de stegari italieni, care au făcut un spectacol de acrobaţie în grădina Reşedinţei şi s-a încheiat cu defileul modelelor TRENDS by Adina Buzatu. Atmosfera a fost întreţinută de trupa Jazzapella şi de cântăreţul Dragoş Chircu, fost concurent la Vocea României'.

Colectia prezentată joi este una plină de culoare, dar se adreseaza atât bărbaţilor a căror profesie impune rigoare vestimentară, cât şi celor care au curajul să fie originali. Spectaculoasă şi în ton cu tema evenimentului a fost şi muzica pe care au defilat modelele. Special pentru prezentarea TRENDS by Adina Buzatu, Paula Seling a reinterpretat şi a mixat piese celebre italiene într-o varianta unică, cu accente house.

 

[FOTO] Moda italiană, într-un show 100% românesc[FOTO] Moda italiană, într-un show 100% românesc

Foto: PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter