Gaia BoutiqueClub - Sa inceapa petrecerea!

Publicat pe
Designeri, fotografi celebri, vedete din lumea televiziunii, cinematografiei si modei au celebrat vineri, 10 octombrie, cu o petrecere incendiara A Tribute to Madonna si cu expozitia de fotografie „Joc de lumini si umbre' semnata Alexandru Galmeanu redeschiderea clubului Gaia, intr-o noua formula, unica in Romania: BoutiqueClub.

Cu un nou design purtind semnatura Venera Arapu si cu un nou motto: „The place to be for fashion and fashionable people', Gaia BoutiqueClub s-a transformat in cel mai hot punct de pe agenda pasionatilor modei, entertainmentului si artei. De acum inainte, veti putea admira expozitii ale celor mai cunoscuti fotografi romani si creatii semnate de designeri renumiti: Irina Marinescu, Rosalb de Mura, Carmen Secareanu, Adrian Oianu, Venera Arapu, Cristian Samfira, Maria Marinescu, Stephan Pelger, Maria Lucia Hohan, Eva Culture, Laura Lazar, precum si multi altii pe care ii veti descoperi pe parcursul celor mai stylish seri de moda, arta si muzica din Bucuresti.

Alex Galmeanu
Alexandru Galmeanu

Invitatii au descoperit la Gaia BoutiqueClub „dulapul cu piese de rezistenta', un spatiu special amenajat pentru cele mai noi creatii ale designerilor romani si cele mai cool accesorii, o selectie proaspata de la creatori si magazine multibrand din Bucuresti. Unii si-au imbogatit garderoba cumparind piese de prªt- -porter si accesorii dintre cele mai rivnite de adevaratele fashionistas, altii s-au inscris pe listele de asteptare deschise in club. Cu totii s-au bucurat sa imbine distractia cu o alta mare pasiune: shoppingul.

Gaia BoutiqueClub Gaia BoutiqueClub

Iar seria noptilor albe de-abia incepe – luna de luna veti fi oaspetii designerului Venera Arapu, la seria petrecerilor cu tematica gazduite in Gaia BoutiqueClub. Pregatiti-va pentru cele mai extravagante seri de super party unde veti avea ocazia sa purtati outfit-uri greu de abordat in orice alta parte!

Gaia BoutiqueClub

Va asteptam sa transformam impreuna noaptea in zi si moda intr-un stil de viata la Gaia BoutiqueClub, in Str. Banu Antonache 40-44, sector 1!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter