Gama NESCAF‰ Brasero, cafeaua solubila in functie de gusturile variate ale consumatorilor

Publicat pe

Pornind de la nevoile diferite ale consumatorilor, NESCAF‰ lanseaza gama NESCAF‰ Brasero, inovand categoria de cafea solubila cu trei produse create in functie de gusturile variate, venind cu retete speciale testate si apreciate de consumatori: NESCAF‰ Brasero Mild, NESCAF‰ Brasero Original si NESCAF‰ Brasero Strong.

Nevoia de diversitate se manifesta foarte evident la nivelul alimentatiei, datorita papilelor gustative care determina perceptia asupra alimentelor sau bauturilor pe care le consumam.

Gama NESCAF‰ BraseroStudii recente citate de NESCAF‰ demonstreaza ca, de la o persoana la alta, numarul papilelor gustative variaza intre 2000 si 10.000, ceea ce determina diferente in perceptia asupra gustului, in special in ceea ce priveste aprecierea intensitatii lui.

Dincolo de gust, in alegerea alimentelor exista si diferente determinate de personalitatea fiecaruia si de ritmul in care isi desfasoara activitatile, confom unui alt studiu mentionat de NESCAF‰. Astfel, unele persoane prefera alimentele mai sarate, altele pe cele dulci, iar alte persoane aleg alimentele si in functie de intensitatea gustului.

Oamenii sunt diferiti genetic, biologic, dar si din punct de vedere al personalitatii, toate acestea contribuind la preferinta pentru un anumit gust.

Pornind de la nevoile diferite ale consumatorilor, NESCAF‰ lanseaza gama NESCAF‰ Brasero, inovand categoria de cafea solubila cu trei produse create in functie de gusturile variate, venind cu retete speciale testate si apreciate de consumatori: NESCAF‰ Brasero Original, NESCAF‰ Brasero Mild si NESCAF‰ Brasero Strong.

NESCAF‰ Brasero Mild este cafeaua aromata, cu o crema bogata si gust catifelat, ce se adreseaza persoanelor carora le place sa se bucure de fiecare clipa a diminetii si sa se rasfete de la primele ore.

NESCAF‰ Brasero Original este cafeaua cu gust echilibrat ideala pentru cei care nu pierd prea mult timp dimineata, carora respectarea unui program zilnic prestabilit le ofera siguranta si comfort.

NESCAF‰ Brasero Strong este o cafea cu un gust puternic ce se potriveste persoanelor foarte matinale, cu un ritm foarte alert inca din zori.

Studiile de piata au demonstrat ca 32% dintre consumatorii de cafea solubila din Romania prefera o cafea foarte tare, ei folosind dublul cantitatii recomandate in prepararea ei. NESCAF‰ Strong se adreseaza acestei categorii de consumatori. (sursa 360Insights, Test produs)

Produsele din gama NESCAF‰ Brasero sunt disponibile pe piata in ambalaje de gramaje diferite: NESCAF‰ Brasero Mild (1.8 si 100 grame), NESCAF‰ Brasero Original (1.8 g, 20g, 50g, 75g, 100g si 200g) si NESCAFE Brasero Strong (1.8g si 100 g).

Astfel, NESCAF‰ Brasero ofera consumatorilor diversitate si posibilitatea de a alege cafeaua care reprezinta ritmul si personalitatea. Fiecare poate alege cu NESCAFE Brasero gustul diminetii sale!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter