Glade Sense&Spray Collection, odorizantul automatic si decorativ

Publicat pe

Glade Sense&Spray Collection face un pas inainte: este primul odorizant automatic, dotat cu senzor de miscare, al carui design se integreaza perfect in decorul camerei de zi.

Glade Sense&Spray Collection, odorizantul automatic si decorativLiniile fine si culorile naturale il vor integra armonios in decorul camerei de zi sau al dormitorului.

Glade Sense&Spray Collection pastreaza si desavarseste beneficiile pe care ti le poti dori de la un odorizant de camera, „imbracate' insa intr-un design elegant, care se asorteaza usor cu orice stil decorativ.

Datorita mecansimului imbunatatit, senzorul de miscare declanseaza parfumul mai frecvent, la fiecare 20 de minute, cat timp iti simte prezenta.

Odorizantul este dotat cu buton de extra-parfum, pentru un plus de prospetime ori de cate ori simti nevoia.

 

Este disponibil in doua arome proaspete, florale, care te destind si te bine-dispun:

Glade Sense&Spray Collection, odorizantul  automatic si
decorativClean Linen este parfumul proaspat al asternuturilor curate, combinat cu note discrete de citrice, note revigorante de pepene proaspat si note florale delicate de iasomie, frezii si mosc.

Lavanda si iasomie este un amestec nou, placut, floral, in care iasomia iti aduce un sentiment de relaxare, iar suflul proaspat al lavandei iti da o stare de bine.

Rezervele cu aceleasi arome au acum un continut cu 30% mai mare decat produsul obisnuit.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter