Gama Gourmette de la Heidi propune combinatii uimitoare de ingrediente care nu sunt amestecate in ciocolata, ci presarate cu grija deasupra ei.
O nebunie de gusturi si arome de la Heidi: Ciocolata cu migdale, ciocolata cu cirese si migdale, ciocolata cu cafea si cacao, ciocolata cu alune si stafide, ciocolata cu nuci si miere, ciocolata cu portocale si seminte de dovleac si altele…
Vezi: prin fereastra decupata a ambalajului vezi ingredientele pe care Heidi le-a presarat peste tableta fina de ciocolata cu lapte sau alba.
Simti: Inca de la suprafata, portocala confiata, ciresele sau stafidele au gustul copt al vacantei, alunele, migdalele, cafeaua, boabele de cacao si semintele de dovleac sunt crocante si bogate, iar ciocolata ce sta cuminte sub ele este cu lapte sau alba.
Mirosi: Fiecare dintre vedetele' Gourmette, fie ca e vorba de portocala, de cirese sau de migdalele caramelizate, isi pastreaza aroma unica. Nefiind inglobate in ciocolata, experienta olfactiva este puternica si persistenta.
Gusti: Experienta cu care degusti ciocolata este completa… Papilele gustative iti vor fi rasfatate cu gustul acrisor al cireselor sau cu aroma amaruie a boabelor de cafea. Nu este o simpla ciocolata cu….ceva, este ceva special' cu ciocolata.
Despre Heidi Chocolat
Companie producatoare de ciocolata premium, Heidi Chocolat este parte a grupului elvetian Confisseur Laederach. Fondat in 1962 ca o afacere de familie, Laederach a cunoscut un succes constant, produsele sale, ingenioase si atent mestesugite de catre maestrii cofetari, fiind preferate de consumatorii de ciocolata fina din intreaga lume. In 1994, Laederach a investit in constructia unei fabrici de ciocolata in Romania, aici s-a nascut brandul Heidi.