In aceasta saptamana - cea mai tare petrecere Jack Daniel’s

Publicat pe

In aceasta saptamana are loc competitia intre 5 dintre orasele mari din Romania pentru organizarea celei mai frumoase petreceri dedicate zilei de nastere a lui Jack Daniel.

 petrecere Jack DanielsIesenii, clujenii, brasovenii, timisorenii si bucurestenii sunt invitati sa participe la acest eveniment si apoi sa voteze cea mai tare petrecere.

Pe 23 septembrie in Fratelli Bucuresti va canta Directia 5.

Pe 24 septembrie in clubul Dublin Pub din Iasi ii veti intalni pe Tibi Scobiola Band , clubul Obsession din Cluj-Napoca il are invitat pe Horia Brenciu si HB orchestra , la Kasho Brasov vor canta Nightlosers si Zdob si Zdub , iar in Fratelli Lounge Club Timisoara – Vama va fi alaturi de prietenii lui Jack.

Imediat dupa 12 noaptea, pe 25 septembrie, Jack Daniels ii provoaca pe locuitorii din Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Bucuresti sa voteze cea mai frumoasa petrecere pentru cea de-a 160-a aniversare a batranului Jack.
Premiul competitiei este organizarea unei super petreceri Jack Daniels Studio no 7 in aceasta toamna pentru orasul castigator!

Se va putea vota pe site-ul www.160birthday.ro sau prin SMS la numarul 1830 de pe 25 septembrie pana pe 4 octombrie. Pe 5 octombrie se anunta orasul castigator!
Prin SMS se va vota numele clubului si orasul , dupa cum urmeaza: Pentru Iasi: Dublin Pub Iasi; Pentru Cluj: Obsession Cluj Napoca; Pentru Brasov: Kasho Club Brasov; Pentru Timisoara: Fratelli Timisoara; Pentru Bucuresti: Fratelli Bucuresti
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter