Intampina Sarbatorile cu Cozonacul Prestige de la Boromir

Publicat pe

Anul acesta, Boromir a pregatit o gama speciala de cozonaci pentru Sarbatorile de iarna: Prestige cu nuci, bucati de ciocolata si cirese.

Cozonacii Prestige au la baza ingrediente traditionale, iar gama contine doua sortimente: cozonacul Prestige cu umplutura de nuci si cirese si cozonacul Prestige cu umplutura de ciocolata.

Intampina Sarbatorile cu Cozonacul Prestige de la BoromirIncepand cu luna noiembrie, cozonacii Boromir din Gama Prestige se gasesc pe rafturile magazinelor in cutii de 850 grame. Cozonacii pot fi achizitionati de la retelele de hipermarketuri si supermarketuri din intreaga tara, iar pretul recomandat este de 23 lei.

Cozonacii Boromir sunt produsi cu ajutorul unor procedee si echipamente moderne, dar care pastreaza caracterul traditional al procesului, pentru ca fiecare cozonac sa aduca spiritul si bucuria specifice Sarbatorilor de Craciun.

Savoarea si aroma lor sunt date atat de calitatea ingredientelor cat si de timpul dedicat prepararii.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter