IYASHI D”ME, un concept inovator, unic in Romania

Publicat pe

Conceptul Iyashi Dome, care permite printre altele eliminarea metalelor grele din organism, scaderea in greutate si starea de bine a omului, a fost lansat in Romania, in cadrul hotelului Alpin Resort Hotel&Spa din Poiana Brasov.

O sedinta IYASHI D'ME produce aceeasi cantitate de transpiratie ca o alergare de minim 20 km, fara nici un efect negativ, cum ar fi: producerea excesiva de endorfina, oxigen activ, dezvoltare de acizi grasi, risc cardiac, uzura prematura a corpului.

IYASHI DOMEIYASHI D'ME permite eliminarea pana la 600 de kilocalorii (in unele cazuri mai mult).

Cercetarile au demonstrat ca celulele corpului nostru sunt receptive la undele infrarosii esalonate intre 4-25 micrometri.

Undele infrarosii lungi organice B-Carbon ale IYASHI D'ME emit infrarosii cu lungime de 5-20 micrometri corespunzand perfect organismului nostru.

Beneficiile IYASHI DOME pentru sanatate

  • eliminarea prin transpiratie a toxinelor acumulate, a metalelor grele (tehnologia ceramica/titan a IYASHI D'ME – are proprietatea de descompunere a toxinelor).
  • purificarea, regenerarea si infrumusetarea corpului (caldura in profunzime, pana la 40 mm sub piele)
  • scaderea eficienta in greutate (transpiratie prin emisie de unde infrarosii organice pornind de la o BAZA VEGETALA, produsa de IYASHI D'ME).
  • relaxarea, eliberarea de stres.
  • refacerea echilibrului organismului care ajuta la energizarea si revigorarea sa
  • si contribuie la reinstalarea starii de bine.

Tehnologia revolutionara IYASHI D'ME se bucura de o tot mai larga recunoastere si apreciere in lume, aparatul fiind prezent in SPA-uri si Resorturi Hoteliere prestigioase, in premiera in Romania, la ALPIN RESORT HOTEL Poiana Brasov.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter