Jana apa minerala naturala din Croatia

Publicat pe

Jana, marca croata de apa minerala naturala, aduce acum in Romania apa 100% pura, neatinsa de poluare si lipsita de orice interventie umana.

Jana apa minerala naturala din CroatiaApa provine dintr-un izvor mineral aflat la 800 m adancime, in satul croat Saint Jana. Adancimea considerabila fereste izvorul de contactul cu atmosfera sau expunerea la factori de poluare.

Calitatea apei este data de procesul natural si lent de filtrare prin straturi de roca minerala ce se gasesc deasupra bazinului de apa.

Compozitia unica de minerale, calciu si magneziu, intr-un echilibru perfect de 2 la 1 (fiecare litru de apa are un raport calciu – magneziu de 63 la 32,5 mg), face ca aceste substante, atat de necesare, sa fie mai usor de asimilat de catre organism. Pe langa aceste componente, Jana contine si dioxid de siliciu, element natural care ajuta la sanatatea pielii, a parului si a unghiilor.

Jana este o apa pura datorita procesului aseptic de imbuteliere care garateaza ca nimic nu sta intre natura si noi. Certificatele si premiile obtinute atesta acest lucru: Jana a primit, in 2005, premiul Eauscar pentru cea mai buna apa necarbogazoasa la Targul Aqua-Expo din Paris, a fost certificata HACCP, Kosher si imediat dupa patrunderea ei pe piata americana, a primit certificatul NSF care implica si faptul ca Jana indeplineste standardele FDA. Iar Institutul german Fresenius, datorita puritatii impecabile a apei si continutului de sare scazut, recomanda Jana in alimentatia copiilor.
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter