La Bibliotheque a sarbatorit un an de activitate

Publicat pe

La Biblioth¨que sarbatoreste un an de activitate, de frumusete si carti bune pentru trup, suflet si minte.

Dragos Bucurenci a citit Minulescu intr-o atmosfera relaxata, prieteneasca.

La Biblioth¨que a implinit un an de activitate, un an pe parcusul caruia oferta lor a devenit mai bogata. Meniului de servicii i s-au adaugat permanentul de par drept, tratamentul de laminare, manichiura permanenta si masajul cu miere. Gama de produse s-a largit si ea cu nume noi – Kerastase, Yon-Ka si Paul Mitchell. Echipa de coafura si-a dublat numarul de profesionisti. Si pentru ca spatiul La Biblioth¨que te invita la relaxare si rasfat, pe viitor te vei putea bucura si de servicii spa.

La Bibliotheque a sarbatorit un an de activitate

S-a infiintat si Clubul La Biblioth¨que' ce a gazduit lunar evenimente culturale. Au fost intalniri cu clientii, partenerii si prietenii nostri ca sa ne bucuram de lansari de carte, expozitii de fotografie si pictura sau sesiuni de discutii.

La Biblioth¨que isi tine promisiunea. Te intampinam intotdeauna cu servicii de calitate. Si nu uita. Insoteste-ti sederea de o carte buna pe care o poti imprumuta sau o poti cumpara pentru acasa.

Te asteptam pe strada Duiliu Zamfirescu numarul 10. Bucura-te de cel mai original salon de frumusete si carti bune din Bucuresti.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter