La Rasnov incepe Mystery & Thriller Festival

Publicat pe

„Romanian Crime Writers Club” anunta deschiderea Mystery & Thriller Festival, editia a doua, by Silva Dark, care se va desfasura intre 18 si 24 iunie, la Rasnov. Invitat special va fi Jim Madison Davis, presedinte al “International Association of Crime Writers”, aflat la prima sa vizita in Romania.

Evenimentul, prilejuit de implinirea a 150 de ani de roman politist romanesc, este parte a unui program unic in peisajul literar autohton, pe care Romanian Crime Writers Club' impreună cu Asociatia culturala Mioritics, Publicatiile Flacara, Crime Scene si Tritonic il desfasoara pentru promovarea literaturii mystery & thriller.

Va fi o saptamana plina de evenimente, desfasurate in centrul oraÅŸului, in Cetatea Rasnov si pe platforma de la poalele Cetatii. Pasionatii genului au pachetul complet: ultimele aparitii de carte, filme celebre, dezbateri ÅŸi conferinte incitante cu autori si jurnalisti, workshop-uri si tabara de creative writing, jocuri interactive tematice. Pe scena de la poalele Cetatii vineri, 22 iunie, e programat concertul lui Ovidiu Scridon, iar sambata, 23 iunie, are loc Marea Gala a festivalului, urmata de un concert extraordinar Mihai Margineanu.

Publicul are acces liber la toate lansarile, conferintele, proiectiile de film si concertele din cadrul festivalului.

Jim Madison Davis este presedinte al International Association of Crime Writers', Sef al Catedrei de Creative Writing de la Universitatea din Oklahoma si colaborator permanent al World Literature Today, unde semneaza rubrica Crime Fiction. Face parte din juriul celor mai importante concursuri de literatura crime fiction si este solicitat pe toate meridianele lumii sa sustina conferinte, cursuri, workshop-uri de creative writing.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter