Leroy Merlin reinventeaza preturile mici in bricolaj

Publicat pe

Leroy Merlin, cel de-al doilea lant european de bricolaj si al patrulea la nivel mondial, si-a deschis primul magazin din Romania in Soseaua Chitilei nr. 284-286, Bucuresti. In Romania, Leroy Merlin va avea preturi inegalabile si o mare varietate  pentru toate gamele de produse de bricolaj.


Magazinul de bricolaj Leroy Merlin ofera produse adaptate fiecarui stil, cu preturi adaptate la piata din Romania, si este organizat in jurul a patru universuri:  bricolaj, constructii, decoratiuni/amenajari interiaore, gradinarit.

Sub deviza Preturi uimitoare pentru o casa primitoare', Leroy Merlin le ofera clientilor sai produse de bricolaj accesibile, astfel incat fiecare dintre cei care ii trec pragul sa isi poata permite o schimbare in casa. Unul din beneficiile unice in Romania ale magazinului Leroy Merlin este categoria de preturi inegalabile, care sunt, in medie, cu 20- 30% mai mici decat cele mai mici preturi de pe piata. Astfel, Leroy Merlin reinventeaza cu adevarat preturile mici.

Leroy Merlin propune de asemenea serviciile necesare pentru ca fiecare sa-si poata realiza locuinta visurilor, cum ar fi livrare la domiciliu, finantare, montaj etc. Leroy Merlin propune si  serviciile necesare pentru ca fiecare sa-si poata realiza locuinta visurilor, cum ar fi livrarea la domiciliu, finantare, montaj. Pentru confortul vizitatorilor, magazinul ofera servicii care fac vizita mai agreabila, cum ar fi spatiu de joaca pentru copii, bancomat, cafenea, librarie.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.leroymerlin.ro.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter