Maria Radu a devenit imaginea unui nou brand vestimentar

Publicat pe

Atu Body Couture te provoacă la un exerciţiu de stil, odată cu lansarea colecţiei The Blacklist – o poveste feminină şi extrem de senzuală, cu accente austere de auriu, prezentată şi însufleţită de Maria Radu.

 

Piesele vestimentare, ce compun The Blacklist, sunt structurate în două categorii: chic-casual şi going-out, printre acestea, regăsindu-se volumetrii ample, decupaje, detalii din pene, rips din mătase, catifea, blană tehnologică.

Am ales ca imagine a  noii colecţii Atu Body Couture FW 13-14/The Blacklist Collection, pe Maria Radu, o voce cu un timbru special, o femeie activă şi extrem de echilibrată, pentru că are o senzualitate aparte şi pentru că  adoră hainele cu decupaje ample, dar care păstrează o notă de decenţă şi eleganţă.  au declarat reprezentanţii Atelier Atu.

Am fost foarte încântată să primesc propunerea de a fi imaginea colecţiei capsulă cu care a debutat proiectul ! M-a bucurat şi m-a onorat alegerea lor şi mai mult decât atât, am descoperit că împărtăşim aceeaşi direcţie/valori în ceea ce priveşte stilul : naturaleţe, feminitate asumată şi o discretă senzualitate! Îmi plac toate creaţiile colecţiei, sunt haine pe care le port cu mare drag şi plăcere şi care mă fac să ma simt cu totul specială. Aceasta nu este singura noutate în ceea ce ma priveşte! Am lucrat intens, în ultimul timp, la o piesa nouă, cu un sound inedit şi un videoclip pe măsură cu care sper să –mi surprind la modul cel mai placut, publicul. Piesa se va lansa săptămâna urmatoare, sub semnatura Maria Radu feat. TCC şi sper să fie o surpriză inspirată pentru toată lumea' a declarat Maria.' a declarat Maria.

Maria Radu a devenit imaginea unui nou brand vestimentarMaria Radu a devenit imaginea unui nou brand vestimentar

Foto:  PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter