Martini Gold by Dolce&Gabbana

Publicat pe

Domenico Dolce si Stefano Gabbana impreuna cu experienta artizanilor de la Martini au creat Martini Gold by Dolce&Gabanna.

Martini Gold by DGAmbalajul si sticla Martini Gold sunt esenta luxului in lumea bauturilor. Cutia neagra este suportul perfect pentru prezenta placii aurii Dolce&Gabbana ce se alatura faimosului logo Martini, iar designul modern al sticlei aurii realizata printr-o tehnica de satinare contrasteaza cu textul negru.

Esenta Martini Gold, rezultatul unei retete secrete inspirata de Domenico Dolce si Stefano Gabbana si creata de artizanii Martini, este un mix exotic de arome neobisnuite ce combina condimentele seducatoare cu aromele mediteraneene, avand ca rezultat final un contrast si un gust unic – fie ca este servit cu gheata sau ca baza intr-un cocktail.

Procesul de realizare Martini este un unul unic si complex: ierburi aromate, lemne exotice, flori parfumate, radacini rare, fructe aromate si condimente captivante sunt combinate cu vinuri slabe si delicate pentru a crea o aroma inconfundabila.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter