Masinile de spalat Whirlpool - Eco la puterea a doua

Publicat pe

Masinile de spalat Whirpoll sunt mai performante, o data cu introducerea tehnologiilor Super Eco si Clean la mai mult de 50% dintre produse.

Super Eco este unul dintre cele mai eficiente programe de spalare, reusind performanta de a economisi pana la 40% din energie la fiecare incarcare maxima.

Whirpool

Clean+ reprezinta o optiune din meniul masinii de spalat care garanteaza o spalare optima chiar si in cazul folosirii unei temperaturi mai joase de 40 de grade.

Atat programul Super Eco, cat si optiunea Clean+, asociata cu diferite programe, pot fi utilizate pentru spalarea mai multor materiale, de la bumbac, la fibre sintetice. Cele doua sunt usor de identificat pe panoul de control al masinilor de spalat.

La masinile cu incarcare frontala, pretul variaza intre 1300 si 2200 lei, iar la cele cu incarcare verticala preturile sunt cuprinse intre 1400 si 1900 lei.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter