Maxi Pet anunta deschiderea primului magazin in Romania

Publicat pe

Maxi Pet, cel mai mare magazin de hrana si accesorii pentru animalele de companie, se deschide luni 10 mai 2010 in Militari Shopping, unul dintre cele mai importante centre de retail din Bucuresti, situat pe Bd. Iuliu Maniu, nr 546-560.

In cadrul magazinului cu o suprafata de 800mp iubitorii animalelor de companie pot gasi peste 10.000 de articole pentru acestea. Pe langa oferta larga de produse ale unor marci renumite, Maxi Pet vine cu o gama variata de produse disponibile numai in acest magazin. Maxi Pet prezinta clientilor gama proprie, avand cel mai bun raport calitate-pret la nivelul intregii piete din Romania.

In incinta magazinului este prezenta o farmacie veterinara si medici veterinari care pot ajuta clientii in toate aspectele legate de nutritie, regulile de crestere si de ingrijire a animalelor de companie.
Magazinul Maxi Pet  are intrare proprie si acces nelimitat la parcare, incurajand astfel posesorii animalelor de companie sa vina insotiti de acestea, pentru a descoperi impreuna cele mai potrivite produse si pentru o experienta inedita de shopping. Personalul specializat vine in intampinarea fiecarui iubitor de animale pentru a-i oferi informatii si servire la cel mai inalt nivel.

Maxi Pet anunta deschiderea primului magazin in Romania

Suntem incantati sa deschidem primul magazin Maxi Pet in Bucuresti, un loc in care clientii vor putea descoperi un nou mod de shopping pentru animalele lor de companie, o varietate de produse de cea mai inalta calitate, la cele mai bune preturi, si unde se vor bucura alaturi de prieteni lor necuvantatori intr-un mediu primitor. Sunt convinsa ca romanii, care apreciaza sincer serviciile excelente si posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse, vor primi cu bratele deschise Maxi Pet la Bucuresti' a declarat Ramona Constantin, Marketing Manager Maxi Pet Romania.

Maxi Pet initiaza activitati si evenimente dedicate sporirii bunastarii animalelor de companie, organizeaza programe pentru educarea copiilor despre ingrijirea animalelor si responsabilitatea pe care o implica, coopereaza cu diverse asociatii de protectia animalelor.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter