Milla Jovovich e al 13-lea star al calendarului Campari

Publicat pe

Milla Jovovich primeste rolul principal in Calendarul Campari 2012, realizat de artistul francez Dimitri Daniloff. Actrita, fotomodelul, designerul si cantareata de origine ucraineana Milla Jovovich devine astfel al 13-lea star al noului calendar Campari.

Milla Jovovich marcheaza o revenire a starurilor de sex feminin pentru calendarul Campari, venind dupa prezenta din anul 2011 a protagonistului de sex masculin Benicio Del Toro. Ea calca pe urmele unora dintre cele mai uimitoare femei din lume care au ridicat la standarde inalte calendarele Campari din anii precedenti; printre acestea se numara Salma Hayek, Eva Mendes sau Jessica Alba.

Milla Jovovich

Milla Jovovich a aparut pe coperta a peste o suta de reviste si a fost protagonista in numeroase filme, printre care The Fifth Element (1997), Ultraviolet (2006), Resident Evil, precum si in viitorul film The Three Musketeers, care va avea premiera mondiala in data de 14 octombrie. Pe langa actorie si modelling, Milla are o pasiune aprinsa pentru muzica, fiind producator a mai multor melodii si albume in urma debutului aclamat ca si cantareata, compozitor si muzician odata cu lansarea din 1994 a „‘The Divine Comedy'”.

Despre aparitia in calendarul Campari 2012 Milla Jovovich a declarat: „Am fost foarte incantata si onorata atunci cand am am fost invitata sa fiu urmatorul star in calendarul Campari. Este renumit pentru fotografiile sale incredibile si pentru implicarea uimitoare a celorlalte vedete, in numerele anterioare. Cred ca oamenii vor fi cu adevarat intrigati atunci cand vor vedea calendarul final. Acesta ii va pune cu adevarat pe ganduri.

Imaginile finale ale calendarului Campari si povestea acestuia vor fi prezentate pe covorul rosu in Milano, in toamna acestui an.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter