Noua gama de vinuri Corcova Dealul Racoveanu

Publicat pe

In urma cu ceva mai mult de un an, numele Corcova era cunoscut unui cerc restrans de specialisti, acestia salutand revenirea unei faimoase, candva, denumiri de origine controlata in universul oenologic autohton.

Noua gama de vinuri Corcova Dealul RacoveanuAstazi, dupa lansarea unui numar impresionant de sortimente intr-un timp atat de scurt, de la deja „clasicul” Cabernet Sauvignon – Merlot pana la surprinzatorul Muscat Ottonel si de la vinul alb dulce pana la Rosé Magnum, Corcova a devenit o referinta nu doar pentru profesionisti, ci si pentru toti amatorii de vinuri de calitate.

Fidelitatea le este acum rasplatita prin aparitia gamei premium: Dealul Racoveanu. Este demn de precizat ca numele nu este intamplator, el regasindu-se ca toponim in arealul viticol detinut de producator: asa se numeste chiar dealul plantat cu soiul Syrah, foarte apreciat, de altfel, in prezent.

Sortimentul Syrah – Dealul Racoveanu, lansat anul trecut, a fost doar primul din seria de vinuri maturate in butoaie de stejar, adaugandu-i-se acum Cabernet Sauvignon – Merlot (deja premiat cu aur la Concursul International de Vinuri Bucuresti 2011), Pinot Noir si Chardonnay.

Destinate, in principal, distributiei in restaurante, cluburi, hoteluri, dar si magazinelor specializate, si, nu in ultimul rand, exportului, vinurile Corcova Dealul Racoveanu produse in 2009 au fost lansate in noiembrie 2011, la Grand Café Van Gogh, din capitala, fiind apreciate atat de specialistii in vinuri romanesti, cat si de amatorii de vinuri de calitate. Si, avand in vedere potentialul lor de invechire, vor continua sa delecteze publicul, cu siguranta, pentru multa vreme de acum inainte…
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter