Noul Air Wick Motion cu senzor de miscare

Publicat pe

Incerci de fiecare data sa-ti oferi tie si familiei tale o atmosfera placuta, relaxanta, parfumata.

Gama Air Wick Freshmatic MotionPentru a asigura o atmosfera placuta si parfumata noua gama Air Wick Freshmatic Motion se asigura ca in locuinta ta este mereu o atmosfera primitoare si mentine controlul permanent al prospetimii aerului datorita noului senzor de miscare ce elibereaza parfum suplimentar atunci cand este necesar.

Cu parfum de frezie si iasomie, fresh waters si levantica, Air Wick Freshmatic Motion va fi alegerea potrivita pentru caminul tau, mai ales cand toata familia este acasa.

Noua gama Air Wick Freshmatic Motion beneficiaza de variantele Freshmatic Max si Freshmatic Compact fiind potrivit pentru fiecare spatiu al casei tale. Aditional celor 3 intervale de pulverizare automate, Air Wick Freshmatic Motion pulverizeaza parfum si cand miscarea este detectata de senzor. La detectarea miscarii este eliberat parfum aditional intervalului setat, si pentru urmatoarele 2 pulverizari acest interval va fi injumatatit.
Senzorul de miscare poate fi activat/dezactivat din butonul on/off.

Pret recomandat:
45 lei pentru Max Motion – Air Wick Freshmatic
30 lei pentru Compact Motion – Air Wick Freshmatic
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter