Noul blu-ray disc player BDP3000 de la Philips

Publicat pe

Sistemele Home Entertainment intra intr-o noua era a claritatii imaginii si calitatii sunetului, odata cu introducerea produselor si suporturilor Blu-ray. Dezvoltat in comun de catre Philips si alti producatori importanti, standardul Blu-ray reprezinta noua generatie de discuri optice pe care se pot inregistra continuturi HD, cu o capacitate de 5 ori mai mare decat a unui DVD.

Blu-ray Disc Player Philips Discurile Blu-ray au capacitatea de a transporta informatii de inalta definitie impreuna cu imagini, in rezolutia 1920 x 1080 proprietara imaginilor de inalta definitie. Scenele prind viata pe masura ce detaliile te asalteaza, miscarile sunt mai line, iar imaginile devin clare.

Blu-ray ofera un sunet surround necomprimat – astfel incat experienta audio devine incredibil de reala. Capacitatea mare de stocare a discurilor Blu-ray permite includerea multor posibilitati interactive. Navigarea impecabila in timpul redarii si alte caracteristici antrenante, cum ar fi meniurile pop-up, adauga un nou nivel distractiei la domiciliu.

Aduci adevarata experienta de cinema in sufrageria ta cu imaginea cu 24 de cadre pe secunda. Toate filmele originale sunt inregistrate la aceasta rata de cadre, oferind o ambianta si o textura a imaginii unice. Playerele Blu-ray Disc Philips sunt echipate pentru a aduce 24 de cadre pe secunda direct de pe discurile Blu-ray – deci oferindu-ti imagini de inalta definitie similare cu cele de la cinema.
Upscaling HDMI 1080p furnizeaza imagini de o claritate exceptionala. Filmele in format DVD la definitie standard pot fi urmarite acum la rezolutie de inalta definitie – asigurand mai multe detalii si imagini mai realiste. Scanarea progresiva elimina structura liniilor preponderenta pe ecranele televizoarelor, din nou asigurand permanent imagini clare. Pentru a incheia lista, HDMI realizeaza o conexiune digitala directa care poate transmite imagini video necomprimate, precum si semnal audio digital pe mai multe canale, fara conversii la analogic – oferind o calitate perfecta a imaginii si sunetului, fara zgomote.
DivX® Ultra combina redarea DivX® cu caracteristici extraordinare precum subtitrare integrata, mai multe limbi pentru meniul audio, mai multe inregistrari si meniuri intr-un singur format de fisiere convenabil.

Dolby TrueHD ofera 7.1 canale cu cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul reprodus este efectiv imposibil de distins de sunetul de studio, astfel incat auzi ceea ce creatorii au intentionat. Dolby TrueHD completeaza experienta de divertisment de inalta definitie.

BD-Live duce si mai departe universul inaltei definitii. Primesti continut actualizat conectand playerul Blu-ray Disc la Internet. Iti stau la dispozitie lucruri noi si incitante, precum continut exclusiv descarcabil, evenimente in direct, chat in direct, jocuri si cumparaturi online. Beneficiezi de avantajele inaltei definitii cu redarea Blu-ray si BD-Live.
EasyLink iti permite sa controlezi mai multe dispozitive cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizeaza protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja functionalitatea intre dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poti utiliza simultan toate echipamentele activate si conectate la HDMI CEC. Functiile ca standby si play se pot efectua acum extrem de usor.

Pret Blu-ray Disc Player Philips BDP3000: 749 lei

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter