Noul epilator Philips HP6578

Publicat pe

Profita de mici trucuri prin care poti economisi timp, scurtand rutina de ingrijire necesara, dar deseori obositoare si neplacuta.

Noul epilator Philips HP6578

In cadrul unui studiu recent, mai multe femei au fost intrebate despre lucrurile pe care si-ar dori sa le faca intr-o zi si activitatile care le ocupa timpul. 74% dintre femei au spus ca s-ar bucura sa piarda mai putin timp cu epilatul (Coleman Parkes a facut studiul in octombrie 2009 si a inclus 8000 de femei din toata lumea: Marea Britanie, Argentina, Italia, Germania, Franta, Rusia, Brazilia, Turcia).

Philips te ajuta sa reduci din timpul dedicat ingrijirii personale si iti propune un epilator ultra-eficient: dotat cu un cap de epilare extra-lat, Philips HP 6578 indeparteaza mai mult par dintr-o singura miscare.

Datorita discurilor ceramice, epilatorul este antialergic, astfel ca pielea iti ramane fina pentru un timp indelungat si este protejata impotriva iritarii. Epilatorul este prevazut cu un sistem automat de ridicare a firelor de par, prin vibratii subtile, precum si cu un sistem de masaj activ, care diminueaza durerea. Epilatorul functioneaza si fara fir, iar capul de epilare este lavabil, pentru a-ti asigura igiena necesara. Sistemului Optilight ilumineaza suprafata pielii si evidentiaza fiecare fir de par, ca sa poti accelera si mai mult epilarea.

Philips HP 6578 este accesorizat cu tot ce iti trebuie pentru un epilat performant si rapid : ai un epilator suplimentar de precizie, mic si eficient, pe care il poti purta in geanta, o penseta inteligenta cu fascicul luminos, oglinda pentru sprancene, cap de radere separat si pieptene, pentru raderea, tunderea si conturarea zonelor sensibile, toate in gentuta speciala pentru depozitare si protectie.
 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă