Noul iaurt Yoplait Strugure Alb Dulcios de la Tnuva

Publicat pe

Noul iaurt Yoplait Strugure Alb Dulcios de la TnuvaTnuva Romania lanseaza Yoplait Strugure Alb Dulcios, propunand o noua combinatie, inedita, de gusturi: o sumedenie de boabe de strugure alb invaluite de un iaurt cremos pentru un deliciu unic.

Yoplait Strugure Alb Dulcios este disponibil in ambalaj de 125 g, are 3% grasime si va fi prezent atat in magazinele din retailul modern, cat si din cel traditional.

Inovatoare si mereu dispusa sa imbogateasca stilul de viata al consumatorilor sai, Tnuva Romania transforma fiecare nou produs intr-o invitatie de a descoperi o noua experienta si o noua placere.

Noua gama de produse Yoplait este dezvoltata si produsa local, la cele mai inalte standarde europene de calitate, in fabrica Tnuva din Popesti-Leordeni, un proiect greenfield, realizat in conformitate cu cele mai exigente norme ale Uniunii Europene. Intreaga gama de produse Tnuva detine stampila ovala L 51 care garanteaza respectarea tuturor normelor europene de calitate!
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter