Noul Opel Corsa aduce elemente inovatoare pentru distractie si siguranta

Publicat pe

Corsa este blindat cu caracteristici de confort si siguranta pentru a face ca orice calatorie sa fie placuta si sigura. De la trapa panoramica ce ofera o viziune larga asupra lumiii la sistemul unic de transport al bicicletelor FlexFix, super-mini-ul de la Opel este compania ideala la drumuri distractive si necomplicate.

Pentru a ramane mereu conectat, un sistem infotainment multimedia cu sapte difuzoare de 4×20 watti este disponibil pe Corsa. Numit Touch & Connect,' acest sistem versatil are un ecran tactil color de 5 inch, sistem de navigatie, Bluetooth, conexiuni iPod si USB. Este conectabil universal, usor de folosit si include toate optiunile actuale.

Noul Opel Corsa Masina mica, idei mari

Sistemul de iluminare Adaptive Forward Lighting aduce mai multa siguranta: cand semnalizatorul de directie este activat, becurile suplimentare lumineaza intr-un unghi de 90° la stanga si la dreapta in intersectii. De asemenea, pentru asistarea soferului la parcare, farurile ilumineaza zona de parcare la cuplarea treptei de marsarier. La viteze mai mari, farurile se rotesc cu 15° spre exterior si cu 18° spre interior in sensul de deplasare, in functie de viteza de rulare.

Noul Opel Corsa O caracteristica unica de confort este volanul incalzit, disponibil optional, ce incalzeste rapid mainile soferului. Temperatura ajunge la aproximativ 34°C pentru a oferi volanul ideal in zilele reci.

Corsa este disponibila cu sistemul de transport FlexFix – solutia optima de transport pentru biciclete. Opel este unicul producator care ofera inovatorul sistem FlexFix ce nu necesita instalare sau dezinstalare – pur si simplu gliseaza de sub spoilerul spate ca un sertar. Nu sunt necesare echipamente sau unelte speciale. O cutie speciala de transport cu capacitate de incarcare de 160 de litri este disponibila ca accesoriu si poate fi montata pe sistemul FlexFix, facandu-l astfel si mai flexibil.

Cele patru nivele de echipare Essentia, Enjoy, Cosmo si Sport ce permit personalizarea Corsa exact asa cum isi doreste fiecare, ofera acum noi culori si detalii contemporane atat la interior cat si la exterior.

Noul Opel Corsa

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter