Nurofen raceala si gripa

Publicat pe

Sezonul rece a inceput, iar gripa si raceala bat la usa'. Exista sanse mai mari sa racesti iarna, nu doar din cauza vremii, ci datorita faptului ca petreci mai mult timp in spatii inchise, neaerisite, in contact mai apropiat cu alte persoane.

Nurofen raceala si gripaO banala raceala sau gripa poate evolua rapid si te poate tine la pat, departe de activitatile tale zilnice…..

Ca sa fii acolo unde iti doresti si unde este nevoie de tine, ia Nurofen Raceala si Gripa inca de la primele semne: dureri de cap, nas infundat, febra ….

Nurofen Raceala si Gripa este un medicament care actioneaza rapid si eficient in tratamentul simptomelor de gripa si raceala.

Vezi cum iti desfunzi nasul in cele mai rapide si simple moduri!

Nurofen Raceala si Gripa combate durerile (inclusiv cefaleea, durerile in gat, durerile musculare) prin actiunea directa asupra sursei acestora. In acelasi timp Nurofen Raceala si Gripa scade febra si descongestioneaza caile respiratorii, inlaturand astfel starea de rau general.

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Doze si mod de administrare: adulti si copii peste 15 ani. Doza initiala recomandata este 2 comprimate filmate, apoi daca este necesar se continua cu 1-2 comprimate filmate la 4-6 ore, fara a depasi doza de maxim 6 comprimate filmate pe zi.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter