O coafura perfecta cu setul de styling GlamourRed Care Edition de la Bosch

Publicat pe

In fiecare zi poti obtine coafura visata in doar cateva minute chiar la tine acasa fara a merge la coafor. Coafatul acasa este mult mai placut cu noua gama GlamourRed Care de la Bosch.

 GlamourRed Care Edition de la BoschToate aparatele din gama GlamourRed Care de la Bosch ofera solutii pentru uscare delicata, coafare si styling, tratand parul cu cea mai mare blandete.

Uscatorul de par Bosch PHD5712 cu o putere de 2000W dispune de diffuser mobil si tasta pentru aer rece care te ajuta la o fixare ideala. (pret recomandat: 156 lei)

Aparatul cu aer cald pentru coafare Bosch PHA2302 dispune de treapta Delicat pentru styling-ul parului si de doua perii rotunde. (pret recomandat: 145 lei)

Placa de intins parul Bosch PHS2102 din aceeasi gama atinge temperatura optima in 60 de secunde, iar placile aurite cu acoperire ceramica protejeaza parul sensibil. (pret recomandat: 177 lei)

Toate acestea sunt accesorii importante unei femei care isi doreste un look desavarsit pastrandu-si in acelasi timp sanatatea parului.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter